Tietoa meistä

Tietoa meistä

Metriton toimii ColourVue piilolinssien virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltiassa. Lippulaivamme on ColourVuen tuoteperhe, minkä ansiosta voit ilmaista tyyliäsi entistä helpommin ja näyttävämmin.

ColourVue on yksi maailman johtavista värillisistä piilolinssimerkeistä, joka tarjoaa kattavimman tuotevalikoiman: luonnollisen kauniilta näyttävistä piilolinsseistä alkaen, kuin myös niin sanottuja hulluja piilolinssejä, jotka takaavat karnevaalitunnelman. ColourVue piilolinssien valmistuksessa käytetään hydrogeeliä, minkä ansiosta piilolinssien käyttömukavuus on erinomainen. Kaikki tuotteemme kuuluvat ISO9001 standardin piiriin ja lisäksi tuotteemme ovat saaneet Europpaalaisen CE hyväksynnän, joka puolestaan kertoo tuotteidemme erinomaisesta turvallisuudesta ja laadusta.

ColouVuen erikoispiirre on innovatiivinen piilolinssien design. Riippumatta siitä, onko sinulla vaaleat vai tummat silmät, ColourVuen värilliset piilolinssit toimivat erinomaisesti. Sama koskee näköäsi: ColourVue sopii yhtä hyvin ihmisille joilla on erinomainen näkö, sekä niille, jotka tarvitsevat näönkorjausta.

Asiakas on meille kaiken lähtökohta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@metriton.eu.

Metriton OÜ - Official distributor of ColourVUE lenses.
Tulika 15/17
Tallinn 10613
Viro

info@metriton.eu